Wethouder Hans Ronde, gemeente Eemsdelta: “We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners in Eemsdelta een ontwikkelstap kunnen maken. Als je een opleiding wilt volgen of op zoek bent naar (ander) betaald werk of vrijwilligerswerk, dan is het StartFest, ‘Waarkzat’ editie hét ontwikkelfestival waar je moet zijn!

Door workshops of andere activiteiten te volgen, kom je erachter waar jouw talenten liggen. Dan kun je jezelf verder ontwikkelen naar een baan of opleiding die bij jou past. Voor werkgevers uit Eemsdelta is dit festival de plek om hun branche, beroep of bedrijf op een inspirerende manier te laten zien.

Kortom, een prachtige kans voor zowel inwoners als ondernemers om werk te maken van hun toekomst!”

Bezoekers kunnen op donderdag 14 maart van 09.00 tot 21.00 uur bij de Campus Eemsdelta in Appingedam terecht voor het StartFest, ‘Waarkzat’ editie.
Deelname is gratis!

No responses yet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *